Paardenkliniek Buitenzorg
06-50292092/0481-461657

Chiropractie.


Voor chiropractie en fysiotherapie werken wij samen met Ingrid van der Heijden.

Ingrid is zowel humaan fysiotherapeut, manueel therapeut en dierfysiotherapeut.

Daarnaast volgt zij momenteel de opleiding tot FES-gecertificeerd chiropractor.


Vanwege haar passie voor, en grote ervaring met paarden heeft Ingrid zich na haar masters in fysio- en manuele therapie in dieren gespecialiseerd. Zij is bij uitstek de persoon om u te helpen bij alle problemen met het bewegingsapparaat en de houding van uw paard.


Eventuele klachten zijn vaak op verschillende manieren te beïnvloeden. Als therapeut maakt zij veelal gebruik van oefentherapie, massagetechnieken, mobilisatie en manipulatie van gewrichten enzovoort.


Daarnaast wordt uiteraard aandacht besteed aan blessurepreventie en management, correctie training en de opbouw daarvan en de invloeden van ruiter/amazone.


Ingrid is iedere woensdag aanwezig op Paardenkliniek Buitenzorg. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen, of rechtstreeks met Ingrid op 06-19344424.


Wilt u meer weten over Ingrid en wat zij voor u kan betekenen, neem dan een kijkje op haar eigen website www.stablefysio.nlU kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier om uw afspraak op de kliniek in te plannen.