Paardenkliniek Buitenzorg
06-50292092/0481-461657


Ons team

Robrecht Vanhoutte DVM

Robrecht Vanhoutte DVM

Positie Eigenaar, Erkend Paardenarts

Over Robrecht is in 2002 afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde te Gent, als paardenarts. Direct na zijn afstuderen is hij begonnen als dierenarts bij Lingehoeve Diergeneeskunde, waar hij zich vooral bezig heeft gehouden met Neonatologie en de ambulante kliniek. Na een tussenstop op de Veluwe, is hij in 2010 teruggekomen in de Betuwe, waar hij samen met Jan Nas vanop Buitenzorg de paardenkliniek verder heeft uitgebouwd. Sinds juli 2015 is Robrecht eigenaar van de kliniek. Robrecht is lid van ISELP, een groep paardenartsen die zich toeleggen op orthopedische problemen bij paarden. In het dekseizoen is hij verantwoordelijk voor de begeleiding van fokmerries bij Hengstenhouderij Gebroeders van Manen te Ede.

Marijke de Pater DVM

Marijke de Pater DVM

Positie Erkend Paardenarts

Over Marijke is in 2009 afgestudeerd als paardenarts in Utrecht. Als dierenarts heeft zij onder andere gewerkt op een revalidatiestal in het centrum van Nederland. Daar heeft zij zich, uiteraard, verder verdiept in de revalidatie van sportpaarden na orthopedische blessures, onder andere door middel van de aquatrainer. Marijke is bezig met de tweejarige opleiding tot veterinair chiropractor, gespecialiseerd in paarden (Focus on Equine Spine), en is net zoals Robrecht lid van ISELP. In haar vrije tijd is Marijke actief als dressuurruiter.

Robin Koster

Robin Koster

Positie Paraveterinair, administratie

Over Robin is in 2016 afgestudeerd als paraveterinair aan het Helicon te Nijmegen. Direct na haar afstuderen is ze op de paardenkliniek komen werken. Haar taken bestaan uit het te woord staan van de klanten aan de telefoon, inplannen van afspraken, maken van röntgenfoto's en het behandelen van de patiënten die naar de kliniek komen voor lasertherapie. Daarnaast verzorgt Robin ook de administratie van de kliniek. In haar vrije tijd is Robin sportpaardenmasseur en behandelt ze paarden. Daarnaast rijdt ze ook recreatief paard.

Loes Spanjaards

Loes Spanjaards

Positie Paraveterinair

Over Loes is in 2017 afgestudeerd als paraveterinair. Voor die tijd is ze als groom werkzaam geweest op verschillende spring- en dressuurstallen. Op de praktijk is ze onder andere verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken, het lab en het assisteren tijdens onderzoeken. In haar vrije tijd is ze vooral bezig met haar paard en de honden en katten thuis.